lørdag den 21. marts 2020

Nem mazzarinkage uden gluten og mælkeprodukter

8 pæne stykker

80 gr mandler, hakket fint i foodprocesser, eller groft, hvis du gerne vil have lidt bid
125 gr sukker og
125 gr Naturli' Smørbar (eller andet smør/margarine) røres i.

75 gr marcipan rives og tilsættes sammen med
2 æg

25 gr rismel røres i.

En 20 cm springform eller anden form smøres grundigt og dejen fordeles heri.

Bag kagen 30- 40 minutter ved 160 grader og køl kagen af.

60-80 gram mørk chokolade smeltes og fordeles over kagen, når den er kølet af.
Pas på chokoladelaget ikke bliver for tykt.



 

Denne kage er faktisk bedre dagen derpå ;-)


Bager du dobbelt portion er springformen på 25 cm fin.



Hvis du synes om opskriften/ideen/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails.
Læg også hjertens gerne en kommentar.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar