8 pæne stykker
80 gr mandler, hakket fint i foodprocesser, eller groft, hvis du gerne vil have lidt bid
125 gr sukker og
125 gr Naturli' Smørbar (eller andet smør/margarine) røres i.
75 gr marcipan rives og tilsættes sammen med
2 æg
25 gr rismel røres i.
En 20 cm springform eller anden form smøres grundigt og dejen fordeles heri.
Bag kagen 30- 40 minutter ved 160 grader og køl kagen af.
60-80 gram mørk chokolade smeltes og fordeles over kagen, når den er kølet af.
Pas på chokoladelaget ikke bliver for tykt.
Denne kage er faktisk bedre dagen derpå ;-)
Bager du dobbelt portion er springformen på 25 cm fin.
80 gr mandler, hakket fint i foodprocesser, eller groft, hvis du gerne vil have lidt bid
125 gr sukker og
125 gr Naturli' Smørbar (eller andet smør/margarine) røres i.
75 gr marcipan rives og tilsættes sammen med
2 æg
25 gr rismel røres i.
En 20 cm springform eller anden form smøres grundigt og dejen fordeles heri.
Bag kagen 30- 40 minutter ved 160 grader og køl kagen af.
60-80 gram mørk chokolade smeltes og fordeles over kagen, når den er kølet af.
Pas på chokoladelaget ikke bliver for tykt.
Denne kage er faktisk bedre dagen derpå ;-)
Bager du dobbelt portion er springformen på 25 cm fin.
Hvis du synes om opskriften, så læg hjertens gerne en kommentar.
Du kan også følge os på Instagram.
Kommentarer
Send en kommentar