lørdag den 12. september 2020

Hurtigt kernebrød

Hurtigt kernebrød er et super nemt brød, som det meste af tilberedningstiden passer sig selv i ovnen. Det smager rigtig godt af nødder og mandler og bliver ekstra lækkert, når det bliver ristet.






Hæld alt i en skål, rør godt rundt, hæld dejen i en form foret med bagepapir og bag 50 - 60 minutter ved 160 grader. Tag brøddet ud af formen og lad det køle af. 

1 dl mandler
1 dl hasselnødder
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
¾ dl chiafrø
2 dl havregryn, glutenfrie om nødvendigt
3 store æg 
¾ dl smagsneutral olie
¾ dl vand     
1 stor spsk flagesalt




Egner sig fint til frysning, men smager så bedst efter en tur på brødristeren.


Jeg skærer brøddet i skiver inden jeg fryser det. Så kan man nemt tage en skive op, give den en tur på brødristeren og vupti er den klar.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar