Høstkage

En dejlig kage med masser af gode ting i :-)

150 gr blødt smør eller Naturli Smørbar
200 gr sukker
3 æg
1 revet æble 
300 gr squash 
65 gr boghvedemel
50 gr majsmel
86 gr rismel
6 gr Fiber HUSK
1 nip salt
1 tsk bagepulver
1 tsk ingefær (kan udelades) 
100 gr hakkede hasselnødder
100 gr rmarcipan, revet (eller endnu bedre, skåret i små tern)
En god håndfuld brombær 

Smøret piskes hvidt med sukkeret. Æggene røres i, et ad gangen. Æble og squash rives og presses lidt i en sigte, så det værste væde løber fra, og røres derefter i dejen. Mel, HUSK, salt, bagepulver og ingefær vejes af og blandes i dejen sammen med hasselnødder og marcipan. Fordel halvdelen af dejen i en brødform, foret med bagepapir, fordel brombær over dejen og hæld resten af dejen over.

Kagen bages 1 time ved 180 grader. Køl kagen af, inden den skæres i skiver og serveres til en god kop the eller kaffe.

Kommentarer