En dejlig kage med masser af gode ting i :-)
150 gr blødt smør eller Naturli Smørbar
200 gr sukker
3 æg
1 revet æble
300 gr squash
65 gr boghvedemel
50 gr majsmel
86 gr rismel
6 gr Fiber HUSK
1 nip salt
1 tsk bagepulver
1 tsk ingefær (kan udelades)
100 gr hakkede hasselnødder
100 gr revet marcipan
En god håndfuld brombær
200 gr sukker
3 æg
1 revet æble
300 gr squash
65 gr boghvedemel
50 gr majsmel
86 gr rismel
6 gr Fiber HUSK
1 nip salt
1 tsk bagepulver
1 tsk ingefær (kan udelades)
100 gr hakkede hasselnødder
100 gr revet marcipan
En god håndfuld brombær
Smøret piskes hvidt med sukkeret. Æggene røres i, et ad gangen. Æble og squash rives og presses lidt i en sigte, så det værste væde løber fra, og røres derefter i dejen. Mel, HUSK, salt, bagepulver og ingefær vejes af og blandes i dejen sammen med hasselnødder og marcipan. Fordel halvdelen af dejen i en brødform, foret med bagepapir, fordel brombær over dejen og hæld resten af dejen over.
Kagen bages 1 time ved 180 grader. Køl kagen af, inden den skæres i skiver og serveres til en god kop the eller kaffe.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar