onsdag den 18. december 2013

Kanelsmåkager


ca. 35 stk.

100 gram smør/margarine
1 dl. olie
1½ dl. sukker
1½ dl. flormelis
1 æg
5½-6 dl. hvedemel
1 dl. finthakkede hasselnødder
½ tsk. natron
2 spsk. kanel
  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk smør, olie og de to slags sukker sammen.
  3. Tilsæt ægget og pisk videre.
  4. Rør mel, nødder, natron og kanel sammen og vend det i smørblandingen. Konsistensen skal være blød, men fast - dejen skal slippe siderne på skålen.
  5. Form små kugler i valnøddestørrelse, læg dem på bagepapir og tryk dem flade med fingrene eller en gaffel til ½ cm.'s tykkelse og ca. 5-6 cm. i diameter. 
  6. Bages ca. 8-9 minutter. Kagerne må kun blive let lysebrune.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar