Rist et stykke brød godt på den ene side. Tag brødet af brødristeren og smør det på den ristede side med smør (du skal ikke spare), drys med kanel og ca en tsk sukker. Læg brødet tilbage på brødristeren, indtil smørret er smeltet, og brødet er sprødt på den anden side.
lørdag den 4. oktober 2014
Farfars kanelmadder
Min farfar serverede ofte morgenmad på sengen for min farmor og os børnebørn. Det bedste jeg vidste var hans kanelmadder.
Rist et stykke brød godt på den ene side. Tag brødet af brødristeren og smør det på den ristede side med smør (du skal ikke spare), drys med kanel og ca en tsk sukker. Læg brødet tilbage på brødristeren, indtil smørret er smeltet, og brødet er sprødt på den anden side.
Rist et stykke brød godt på den ene side. Tag brødet af brødristeren og smør det på den ristede side med smør (du skal ikke spare), drys med kanel og ca en tsk sukker. Læg brødet tilbage på brødristeren, indtil smørret er smeltet, og brødet er sprødt på den anden side.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar