50 gram hvedemel eller boghvedemel (hvis det skal være glutenfri)
50 gram sukker
1 knsp salt
1 knsp bagepulver
korn af 1 stang vanilje eller 1 tsk vaniljepulver
2 æg
Det hele røres let sammen med en gaffel eller et piskeris. Så gøres fyldet i stand:
100 gram mandler, grofthakkede
100 gram hasselnødder, grofthakkede
200 gram figner, i små stykker
100 gram abrikoser, i små stykker
50 gram tørrede tranebær, blåbær eller rosiner
Fyldet hældes i og det hele røres sammen med en grydeske. Der er ikke megen væde i, så det binder kun lige. Hæld det i en form ca. 25 x 20 cm. foret med bagepapir og glat det ud med en grydeske.
Bages i ovnen ved 150 grader i ca. 40 minutter.
Skæres i 16 stykker mens det endnu er lunt.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar