fredag den 4. september 2015

Bagt grød med pære, pekannødder og dadler




Brug et tærtefad eller lign. 

2 æg og ½ l mælk eller vand piskes i formen. Hæld de følgende ingredienser i og rør det hele godt rundt.

5 pærer i tern
125 gram havregryn (ca 3 dl) (evt. glutenfri)
40 gram pekannødder (knæk dem groft)
50 gram dadler i tynde skiver
2 spsk rørsukker (hvis pærerne er meget søde og saftige, så undlad evt. sukkeret)
1 tsk kardemomme
1 tsk vanilje
1 knsp salt

Du kan sætte fadet i køleskabet og bage det om morgenen, hvis det skal gå hurtigt om morgenen ;-)

Bag 35 min. v. 200 grader.

Spis evt. skyr eller fraiche til.

1 kommentar :

  1. Godmorgen.
    Tusind tak for din kommentar om hundeulden og besøget på min blog. Du har en hyggelig blog, med mange gode opskrifter. Jeg elsker selv at *lege* med maden. Især hvis jeg kan få puttet skønne dele i, der er fundet i vores natur. Vil følge dig fremover.
    Hilsen Tove

    SvarSlet