Bagt grød med pære, pekannødder og dadler




Brug et tærtefad eller lign. 

2 æg og ½ l mælk eller vand piskes i formen. Hæld de følgende ingredienser i og rør det hele godt rundt.

5 pærer i tern
125 gram havregryn (ca 3 dl) (evt. glutenfri)
40 gram pekannødder (knæk dem groft)
50 gram dadler i tynde skiver
2 spsk rørsukker (hvis pærerne er meget søde og saftige, så undlad evt. sukkeret)
1 tsk kardemomme
1 tsk vanilje
1 knsp salt

Du kan sætte fadet i køleskabet og bage det om morgenen, hvis det skal gå hurtigt om morgenen ;-)

Bag 35 min. v. 200 grader.

Spis evt. skyr eller fraiche til.

Kommentarer

  1. Godmorgen.
    Tusind tak for din kommentar om hundeulden og besøget på min blog. Du har en hyggelig blog, med mange gode opskrifter. Jeg elsker selv at *lege* med maden. Især hvis jeg kan få puttet skønne dele i, der er fundet i vores natur. Vil følge dig fremover.
    Hilsen Tove

    SvarSlet

Send en kommentar