Grundsuppen:
Hak et løg eller to. Skær et hvidløg fint. (Ja, brug bare et helt hvidløg eller 2-3 af de små et-feds-hvidløg.)
Svits løg og hvidløg i olie.
Du kan vælge at putte kikærter eller bønner i, hvis du bryder dig om den slags. Det mætter godt. Kog lystigt, til alt er mørt .
Svits løg og hvidløg i olie.
Skær kartofler, selleri, persillerødder, søde kartofler eller hvad du finder af grove grøntsager, i tern og kom ved.
Hos os er det et must med massevis af porrer.
Krydr med salt og timian/oregano.
Krydr med salt og timian/oregano.
Tilsæt en dåse hakkede tomater eller to og tilsvarende vand. Hvis du laver en vegetarisk udgave, skal du nok også bruge en bouillonterning.
Du kan vælge at putte kikærter eller bønner i, hvis du bryder dig om den slags. Det mætter godt. Kog lystigt, til alt er mørt .
Du kan vælge at servere stegt bacondrys til suppen eller du kan starte med at stege bacon og og så følge opskriften forfra.
Server evt. med en klat cremefraiche og en skive brød. Evt Hurtigt Pandebrød
Cowboy-varianten:
Erstat timian/oregano med (røget) paprika og vælg kidneybønner. Det er også rigtig godt med chorizo eller en lækker oksespegepølse (evt fra Hanegal) skåret i skiver og stegt på panden som drys eller start med at stege tern af pølsen og følg derefter opskriften forfra.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar