lørdag den 9. november 2019

Dadler med kokos og pistaciefyld

Dette er en meget simpel opskrift, men det gør den heldigvis ikke ringere.

Tørrede, men ikke for hårde dadler
Kokosmel
Usaltede pistacienødder


Hak pistacienødderne så groft som du synes, 


bland dem med ca samme mængde kokosmel 


og stop fyldet godt ind i dadlerne.


NYD...!

Du kan også bruge mandler i en snæver vending, hvis du ikke kan finde pistacienødderne usaltede.
Læg dadlerne i en dåse eller madkasse, evt med madpapir imellem lagene og opbevar dem i køleskabet.

Jeg synes det er dejligt at have en lille snack klar, til en kop god thé og dem her kan man jo nærmest spise med god samvittighed, hvis altså man kan nøjes med et par stykker ;-)

En anden næsten lødig snack er Kugler a la Bounty

Browniekonfekt er også næsten uden sukker og en dejlig kokos-tæt nydelse.


Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails.
Læg også hjertens gerne en kommentar.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar