lørdag den 14. september 2024

Glutenfri bananmuffins - morgenmadsmuffins



Disse muffins er næsten uden sukker, hvis du bruger en god mørk chokolade. Derfor kalder vi dem også morgenmadsmuffins.

Til 9 muffins skal du bruge:

3 modne moste bananer
3 æg
1½ dl kokosmel
2 tsk vaniljepulver eller -sukker
2½ dl havregryn
1½ tsk bagepulver

1 dl rosiner eller
60 gr chokolade eller
hakkede dadler og kardemomme

Alle ingredienser til morgenmadsmuffins røres sammen, vælg fyld og rør det evt i dejen.

Du kan hakke chokoladen groft og blande den i dejen, eller du kan putte lidt dej i hvert muffin-hul, lægge chokoladen i midten og fylde op med dej.  




Prøv også at udelade bananerne og tilsæt i stedet: 4 groftrevne æbler, 1 dl rosiner, 2 spsk kanel og et ekstra æg

 



Bages ved 200 grader i 15 minutter.

Hvis morgenmadsmuffins fryses, kan de lunes/tøes i mikroovnen.

1 min fra frossen tilstand eller 30 sekunder, hvis de er tøet op, så er de lækre og næsten som nybagte.











Ingen kommentarer :

Send en kommentar