Disse muffins er næsten uden sukker, hvis du bruger en god mørk chokolade. Derfor kalder vi dem også morgenmadsmuffins.
Til 9 muffins skal du bruge:
3 modne moste bananer3 æg
1½ dl kokosmel
2 tsk vaniljepulver eller -sukker
2½ dl havregryn
1½ tsk bagepulver
1 dl rosiner eller
60 gr chokolade eller
hakkede dadler og kardemomme
Alle ingredienser til morgenmadsmuffins røres sammen, vælg fyld og rør det evt i dejen.
Prøv også at udelade bananerne og tilsæt i stedet: 4 groftrevne æbler, 1 dl rosiner, 2 spsk kanel og et ekstra æg
Bages ved 200 grader i 15 minutter.
Hvis morgenmadsmuffins fryses, kan de lunes/tøes i mikroovnen.
1 min fra frossen tilstand eller 30 sekunder, hvis de er tøet op, så er de lækre og næsten som nybagte.
Du kan hakke chokoladen groft og blande den i dejen, eller du kan putte lidt dej i hvert muffin-hul, lægge chokoladen i midten og fylde op med dej.
Prøv også at udelade bananerne og tilsæt i stedet: 4 groftrevne æbler, 1 dl rosiner, 2 spsk kanel og et ekstra æg
Bages ved 200 grader i 15 minutter.
Hvis morgenmadsmuffins fryses, kan de lunes/tøes i mikroovnen.
1 min fra frossen tilstand eller 30 sekunder, hvis de er tøet op, så er de lækre og næsten som nybagte.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar