
Jeg fandt Lumi Socks på Fiber Tales side på Ravelry.
De er mega-skønne og et lynhurtigt projekt.
Jeg har strikket på pind 6 med Alafoss Lopi og en rest Lett Lopi holdt dobbelt.
Jeg har brugt ialt 130 gram garn.
Når efteråret kommer og farver naturen i de smukkeste farver, kan man være heldig at finde de flotteste røde blade. Vildvin, måske. Hvis de foldes på midten kan man rulle dem sammen og holde dem fast med ståltråd, så de ligner de smukkeste roser. Jeg har pyntet potten med min rosmarinplante med "roser" og kastanjer.
Porrer renses grundigt og skæres i ca 7-8 cm lange stykker. De koges et par minutter i en gryde med vand. De øverste stykker af porren, som ikke er så fyldige og som ikke altid hænger sammen efter vask koges med. Hæld vandet fra porrerne og lad dem stå til de køler lidt af. Porrerne indeholder en del vand, så de skal forisgtigt "klemmes" lidt, men pas på ikke at trykke det inderste ud :-)
Bages i ovnen ved 200 grader, til baconen er sprød.
En frisk hård pære fungerer også godt på denne måde.
Spiser du mælkeprodukter, er et godt stykke ost dejligt i porrerpakken.
På billedet blev porrerne serveret med kartoffelbåde, bønnefritter med mayo og en salsa med vindruer.
Dette sokkemønster kommer fra en af de mange dejlige strikkebøger fra Klompelompe.
Jeg har strikket i rester.